Anmeldelser

 

"Begejstrede blinde i teatret til Ronja Røverdatter.

Tirsdag var var det for første gang muligt for blinde at se en synstolket teaterforestilling i Danmark."

Se indslaget fra Go' Morgen Danmark herom på vores facebookside lige her

Læs mere her

  

"Røverne sang, så det var en fryd, det samme gjorde de dejlige røverkoner, der synger Astrid Lindgrens svenske skove frem med vemodige aftensange. Bjarne Antonisen og Mikkel Vadsholt er begge skønne som de bløde, men dumstædige bulderbasser, der får klinket deres venskab af de fornuftige børn."

Læs hele anmeldelsen her

 

 

"Forestillingens særdeles unge hovedpersoner, Sofie Amalie Christensen som Ronja, og Helmer Solberg som Birk, leverer overbevisende præstationer, der hurtigt drager publikum dybt ind i dramaet i Matthisskovene. Dertil kommer en gennemgående flot scenografi, hvor udfordringerne med relativt mange sceneskift mellem sommer og vinter, og  inde og ude var løst fortræffeligt."

 

Læs hele anmeldelsen her

 

 

"Det er Heltemus Production Aps’s første opsætning nogensinde, og det er enormt imponerende hvad de har fået ud af dette univers. Det er provinsielle omgivelser, men professionelismen brager ud over brædderne. Alle, lige fra de kostumeklædte børn til hovedcastet, rammer tonerne og deres roller perfekt. Samspillet skuespillerne imellem går som smurt, og man kan mærke at alle involverede nyder at stå på scenen."

 

Læs hele anmeldelsen her

 

 

"En flot opsætning. Rigtig gode skuespilspræstationer, et fremragende kor og et glimrende smilene orkester. Ulvesangen var helt fantastisk. Alt i alt en mindeværdig opsætning".
- Sebatian

 

 

Læs hele anmeldelsen her

 

 

"Helmer Solberg - Charme, selvtillid og lækkert hår" - Aftenklubben på radio Nova snakker og anmelder Ronja Røverdatter.

Klik nedenfor og hør hele indslaget.

 

Hør anmeldelsen her

Underkategorier