Heltemus Production ApS blev oprettet i sensommeren 2015 med det formål at skabe aktiviteter indenfor musik, teater, sang, og dans.

Vores ypperste mål er at have det sjovt og blive dygtigere.Vi tror på at:

Jo sjovere vi har det,

jo bedre er vi,

jo dygtigere gør vi hinanden, og

jo større oplevelse får vores gæster.Heltemus arbejder med egne produktioner men samarbejder gerne med andre producenter for at give publikum flere og bedre tilbud.

Vi er nysgerrige og vil gerne være med til at give flere mennesker en mulighed for at opleve dans, koncerter og teater. Det kan være at udbrede oplevelsen af at være i teatret til børn og unge via skoleforestillinger eller særarrangementer, men især ønsker Heltemus Production ApS at udbrede kendskabet og være med til at opbygge erfaring med at lave forestillinger for et publikum, der er udfordret i forbindelse med et handicap. Mange handicap gør det sværere at få en optimal oplevelse ud af f.eks. en teaterforestilling, fordi der mangler f.eks. synstolkning, kørestolpladser eller ledsagerordning.

Vi er stolte over vores første opsætning ”Ronja Røverdatter” og har en del i pipelinen til de kommende sæsoner. I første omgang glæder vi os til i marts at begynde arbejdet med Sondheim musicalen ”Into The woods” som har premierer i Glassalen i Tivoli i maj 2017.

Navnet Heltemus
Navnet Heltemus kommer fra min datter som brugte heltemus som en del af sit brugernavn på skype, da hun var en lille pige. Selv om navnet ikke har været i brug længe, blev det alligevel aldrig helt glemt. Det poppede også op igen, da jeg skulle finde på et navn til mit produktionsselskab, som derfor hedder Heltemus Production. Det er også Sofie, som har tegnet de første skitser til logoet for Heltemus Production ApS.

Tak fordi vi måtte overtage Heltemus navnet og for din streg, som viser, hvordan en rigtig heltemus ser ud.