Lovis


Kontakt-billede

Ingeborg er uddannet operasanger fra Operaakademiet, Solistklassen på Det Kgl. danske musikkonservatorium og Royal Academy of Music i London. Hun debuterede i 2010 på Det Kongelige Teater i Richard Strauss' opera "Elektra" og har siden b.l.a. sunget "Carmen" med DKT's tournéafdeling og medvirket i et hav af operaer i ind- og udland. Heraf kan nævnes Madame Butterfly, La Traviata, Elskovsdrikken, Maria de Buenos Aires, Poppeas Kroning m.fl.

Når Ingeborg ikke synger opera, laver hun masser af musical og andet cross-over, og hun har gennem årene medvirket i “My fair Lady”, “Cats”, “Phantom of the Opera”, Billy Elliott og “Showboat” på Det Ny Teater og Nørrebros Teater. Hun er fast medlem af gruppen Kopenhagen Kabarett og Operafabriken i Malmø. Som et lille kuriosum, lagde Ingeborg i 12 år stemme til TV-reklamer for Barbie-dukken!

Se mere om Ingeborg på https://ingeborgboerch.wordpress.com

Ingeborg elsker allermest at hente sin lille niece Tuba på 3 år fra børnehave og trække hende hele vejen hjem i sin store cykelkurv, som hun foretrækker langt over alle andre transportformer. Især hvis de også gør stop ved lagkagehuset ;o)