Jutis


Kontakt-billede

Mikkel er 30 år gammel. Han er født og opvokset i en lille by i udkanten af Odense.

Mikkel er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole Musicalakademiet Fredericia i sommeren 2014. Siden han blev uddannet, har Mikkel medvirket i Bølle Bob - Turné, Pjerrot og månen - Ishøj Teater, The Sound of Music - både på Nyborg Voldspil og Det Ny Teater, begge steder i rollen som Rolf. Og nu spiller han Mattisrøver i Ronja Røverdatter. Foruden dette skabte han i 2015 velgørenhedskoncerterne "Sange i Centrum" med en veninde.

Mikkel elsker at stå på en scene. Det har, siden han var 8 år gammel, været "hjemme" for ham. At spille teater er en leg - at lege er at spille teater, et mantra, Mikkel synes passer meget godt på ham.

Mikkel elsker det kreative, legende miljø, teatret har skabt og stadig skaber. Vi er alle børn, uanset hvor gamle vi er. Teatret er vores fælles legeplads, se bare på Ronja Røverdatter, siger Mikkel.

Mikkel har en mor, far, søster, bror, svigerinde, svoger, to stk. niecer og én nevø. Den flok og hans helt igennem fantastiske kæreste, Mette, er dem han elsker allermest i hele verden.