Ronja Røverdatter


Kontakt-billede

Sofie er 15 år, hun bor i Birkerød og går i 9. klasse på Lyngby Friskole.

Sofie har bl.a. spillet Debbie i Billy Elliot på Det Ny Teater og Pippi med Martin Svinkløv som instruktør.

Sofie dubber og laver også lidt filmarbejde. Sofies bedste filmoplevelse var optagelserne af filmen Teenland, hvor instruktøren var Marie Grathø Sørensen.

Sofie har danset fra hun var to år, flere stilarter men mest ballet, akrobatik og step. Hun går hos Scenekunstskoler i Hellerup, og får regelmæssigt sangtimer.

Sofies bedste venner er hendes dyr, hun har 4 kaniner og en kat, og familien har yderligere en kat og en hund. Sofie rider akademisk dressur, hun er vild med fart og udfordringer som klatring og sjove forlystelser f.eks Vetical og det gyldne tårn i Tivoli. Hun er vild med at snorkle og stå på ski.

Sofie elsker kage men endnu højere elsker hun teateret. Hun elsker at være tilskuer og blive trukket ind i et andet univers.

Allermest elsker hun det fascinerende og lærerige ved selv at stå på scenen og være med til at opbygge en rolle og være en del af et projekt. Spændingen ved at være på og forventningen, når hun står ude og gøre sig klar til at blive rollen og gennemleve den fuldt ud. Og i sidste ende at give publikum en stor og god oplevelse.