Lysdesigner


Kontakt-billede

Sune kommer fra en baggrund fyldt med teater, musik, koncerter og musicals. Han har arbejdet med lys på et utal af forstillinger siden han startede sin karrierer i 2004. Sune arbejder med mange genrer af branchen, og laver både teater, musicals, teaterkoncerter, koncerter og tv.

Sune har lært sig selv alt hvad han kan, og brænder for sit fag, så han tager hele tiden nye udfordringer op, for at dygtiggøre sig selv og lære nye ting. Sune har arbejdet på mange store forestillinger og arbejder ofte også sammen med flere danske lysdesignere som programmør. Sune brænder for at været med til at skabe unikke oplevelser for publikum.

Sune har turneret med flere teaterforestillinger og både danske og udenlandske bands i hele verden.

Heraf kan nævnes bl.a. Dúné, The Asteroids Galaxy Tour, Infernal, Hammerfall, Teaterkoncerter Come Together og Dagen Før og Folketeaters Lykke Bjørn og Rain Man.

Sune elsker allermest, når det hårde arbejde og de mange arbejdstimer går op i en højere enhed, når arbejdet skal præsenteres for publikum, og den intensitet, der bliver skabt på et hold, når det virkelig gælder.