Ronja fødes en uvejrsnat hos Mattisrøverne i Mattisborgen. Da Ronja tæt på sin 14 års fødselsdag får lov at bevæge sig ud i skoven, møder hun for allerførste gang et andet barn - Birk. Birk er Borkasøn - og viser det sig – nabo. For Borka med familie og røvere er nemlig i al hemmelighed flyttet ind i den anden del af Mattisborgen, som nu hedder Borkafæstningen.

Birk bliver Ronjas bedste ven, men fjendskabet mellem Mattis og Borka tvinger de to børn til at forlade deres familie og flytte ud i skoven, hvor farer som rumpenisser, heksefugle, grådværge og andre væsner truer sammen med den kommende vinter. Ronja og Birk ved, at bliver de i skoven vil de sulte og dø af kulde - men hvad gør man, når ens far er for tykhovedet til at forstå, hvad der er det vigtigste i livet, og han samtidig er ved at blive vanvittig af sorg over at have mistet sin datter?

Ronja Røverdatter

København - 26. jan-5. feb 2017
Esbjerg  - 9. februar 2017
Aarhus - 14. februar 2017
Odense - 16. februar 2017
Fredericia - 18. februar 2017

Ronja Røverdatter i Go' Morgen Danmark

Indslag fra Go' Morgen Danmark, blandt andet om vores forestilling med synstolkning og meget mere.

Ronja Røverdatter i Go' Morgen Danmark

Indslag fra Go' Morgen Danmark. Vi spiller med synstolkning på tirsdag. Køb din billet til den eller én af de andre forestillinger på billetlugen.dk

Opslået af Ronja Røverdatter i Lyngby Kulturhus på 25. marts 2016