Ring eller skriv

KONTAKT

Heltemus / BadCat ApS
CVR-nr.: 41 62 71 66
E-mail: admin@heltemus.dk
Telefon: +45 3117 5953

For information…

Presse

Sarah-Sofie Juellund
E-mail: pa@heltemus.dk
Telefon: +45 3117 5953

FAMILIEN

HELTEMUS

Vi producerer scenekunst for at skabe den type nærvær, som er uset andre steder. Teater er den mest intense kulturoplevelse, man kan opleve, fordi bevægelse, dialog og musik går op i en højere enhed lige der foran én i et helt særligt øjeblik. Og det er lige vigtigt hvad end det drejer sig om underholdning eller italesættelse af svære emner. Det øjeblik bør alle opleve.

LÆS MERE

MEDARBEJDERE

Tine Kronborg Hansen

Direktør

Stifter, ejer og direktør af Heltemus. Har stået i spidsen for flere store, anmelderroste opsætninger i Heltemus brandet. Stod for tilblivelsen af musicalen Djævelens Lærling, herunder vision og idé – og efterfølgende udgivelse af cast album. Uddannet mejeriingeniør (cand.lact) og Ph.d i levnedsmiddelmikrobiologi fra Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole, samt fra Toplederuddannelsen hos Hertz Management. Mange års arbejde som konsulent inden for fødevarelovning, kosmetik og medicinsk udstyr.

Thomas Bay

Souschef

Thomas har siden 2006 arbejdet med musikteater og scenekunst i Skandinavien og England som kunstnerisk leder, kapelmester og udøvende kunstner. Thomas har været fast tilknyttet kapelmester på Fredericia Teater, bl.a. Disney’s Tarzan og Dreamworks’ Prinsen af Egypten, samt stået i spidsen for orkesteret på produktioner i bl.a. Tivolis Koncertsal og på Malmø Opera. Som kunstnerisk leder/kreativ producent: Green Day’s American Idiot (Den Graa Hal), Into the Woods (Glassalen i Tivoli), Djævelens Lærling (turné – vandt 4 priser ved Broadwayworld 2019) samt Ghost – the musical (Tivolis koncertsal). Thomas er dansk-svensk, uddannet fra Den Danske Scenekunstskole i Fredericia, samt Mountview Academy of Theatre Arts i London. Han har medvirket i utallige musicals på bl.a. Göteborgsoperan, Aarhus Teater, Det Ny Teater, m.fl. og har været solist på Her Majesty’s Theatre i West End, samt medvirker på dvd’en af Chess in Concert fra Royal Albert Hall i London.

Sarah-Sofie Juellund

Personlig assistent

[Kommer snart]

ARTIKEL: BAG OM HELTEMUS

Hos Heltemus mener vi, at scenekunst kan noget helt specielt, og at det har relevans for alle mennesker. Det hjælper os til at forstå os selv, andre og samspillet mellem mennesker.

LÆS MERE
NYHED: INTO THE WOODS

Into the Woods fortryller med musikalske eventyr I Glassalen. Til marts kan du opleve den finurlige, skæve og rørende musical i Glassalen i Tivoli.

LÆS MERE

Instagram @heltemus